1. Wat is het voordeel van een regionale vacaturebank?
Het grote voordeel van een regionale vacaturebank is dat er kandidaten op kijken die betrokken zijn bij de regio. Je hebt dus meestal de match met kandidaten die dichtbij wonen en de bedrijven enigszins kennen. Een stuk betrokkenheid dus.

2. Hoelang blijft mijn vacature online staan?
Dat hangt af van het pakket dat je gekozen hebt maar gemiddeld 30-60 dagen.

3. Hoeveel kandidaten bereik ik met een plaatsing?
Dat is niet met 1 getal te zeggen en hangt ook af van de groei en snelheid waarmee Noord Limburg Werkt zich verder ontwikkelt. Feit is wel dat Noord Limburg Werkt de vacatures doorplaatst op alle social media kanalen en op alle gratis jobboards.

4. Hoe komt het dat ik Noord-Limburg Werkt nog niet ken?
Noord Limburg Werkt is een relatief nieuwe vacaturesite in deze regio. Snel groeiend en heeft de ambitie om op zeer korte termijn de grootste banensite in Noord Limburg te worden.

5. Ik ben het e-mailadres voor de login vergeten. Hoe kan ik weer inloggen?
Als je niet meer weet onder welk e-mailadres je het account hebt aangemaakt, neem dan contact op met info@baaninlimburg.nl

6. Ik weet mijn wachtwoord niet meer; hoe vraag ik dit op?
Om veiligheidsredenen kunnen wij in ons systeem de wachtwoorden niet nakijken van opdrachtgevers. Als je het wachtwoord bent vergeten ga je naar de pagina wachtwoord vergeten en vul je je e-mailadres in. Je ontvangt vervolgens een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.